Drömmer du om att besöka vackra Norge och funderar på vart du ska resa för att få ut det mesta av ditt friluftslivs-intresse? Det finns många vackra platser i Norge som du kan besöka. Dessa är perfekta när du vill komma bort från ditt vardagliga liv och koppla av på en plats nära naturen. Det finns många olika platser i Norge och ett exempel på en fantastisk plats som du inte får missa under din vistelse är Horndal. Egentligen finns allt som du behöver för att uppleva Horndalen till fullo redan på plats i Horndal. Du kan i stort sett hyra allt som du inte har tagit med dig. Det är väldigt smidigt och bekvämt och det är bara din egen ekonomi som sätter gränser för detta fall.

Du kan till och med hyra vinterkläder om det finns ett behov för det, de allra flesta föredrar dock att besöka Horndalen på sommaren, då kan man sola, bada, vandra i naturen och hyra kanoter och båtar, man kan även campa om man skulle vilja. De flesta som åker till Horndalen har som mål att campa och leva av vilt och natur. Det finns dock de som gärna vill besöka Horndalen och ta del av allt det fantastiska som dalen har ett erbjuda men vill man vara säker på att sova bekvämt och tryggt om natten så är vandrarhem eller hotell en bra lösning för dig, det finns många fördelar med detta.

När du väljer att sova på hotell kommer du att få frukosten serverad på morgonen samtidigt som du vaknar utvilad, du kommer att börja dagen med en rejäl bas i magen och ha mer energi när du vandrar i fjällen, när du fiskar eller när du paddlar kanot. Det finns garanterat en del fördelar med att sova på hotell om man inte är renodlad friluftsmänniska.